Vakfıkebir Devlet Hastanesi Yönetimi uzman hekim kadrosunu güçlendirmek ve hastalara daha iyi hizmet verebilmek için her geçen gün hastanedeki uzman hekim sayısını artırıyor.



Vakfıkebir Devlet Hastanesi yönetimi bölge hastanesi konumunda olan Vakfıkebir Devlet Hastanesinde hastalara daha kolay ve rahat hizmet verebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan başarılı çalışmalar ile bölgede güçlü bir hastane konumuna gelen Vakfıkebir Devlet hastanesi her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor. Başarılı çalışmalar neticesinde uzman doktor sayısını da artırarak hastalara daha iyi hizmet vermek için yeni bir göz doktorunu da hastane kadrosuna dahil ettiler. Bu doğrultuda Göz Hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Serhat Saka Vakfıkebir Devlet Hastanesinde görevine başladı.
Opr. Dr. Serhat Saka Kimdir?
1989 yılında Trabzon da doğdu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Uzmanlığını 2015-2019 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma hastanesi göz hastalıkları kliniğinde tamamladı. 2014 yılında kısa süreli olarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yaptı. 2019 yılı sonunda Vakfıkebir Devlet Hastanesinde göz doktoru olarak göreve başladı. Kendisine başarılar diliyoruz.