Diyanet-Sen Vakfıkebir ilçe temsilcisi Davut Ertürk’den boşalan ilçe temsilciliği için seçim yapıldı. Yapılan seçim sonrası İlçe başkanlığına Ahmet Sağlam seçildi.



İl Başkanı Metin Aydın, Başkan Yardımcıları Hamdi Yazıcı ve Cihat Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen genel kurula İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal ve İlçe Vaizleri de katıldı.
Ahmet Sağlam’ın karşısına başka adayın çıkmaması genel kurulun şenlik havasında olmasına neden oldu. Sevilen ve sayılan din görevlisi Ahmet Sağlam’ın seçilmesi memnuniyetle karşılandı. İl Başkanı Metin Aydın genel kurula hitap ederek birlik beraberliğin önemine temas etti ve bugüne kadar kazanılan kazanımları ve bundan sonra yapılacak projeleri anlattı.
İlçe Başkanlığına aday olan Ahmet Sağlam delegelere yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; Vakfıkebir İlçesinin köklü bir ilçe olduğunu her bakımdan örnek ilçe ve birlik beraberlik içerisinde olunması gerektiğini, mesleğimize yakışır tutum ve davranış içerisinde olup Sendikal çalışmalarımızda birliğin, sevginin her zaman ön planda olacağını dile getirdi.
Toplantıya katılan İlçenin sevilen Müftüsü Hüseyin Köksal; “Diyanet-Sen üyeleri olarak birliğinizin bu denli takdire şayan oluşu bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Sendika hak arama aracıdır diyen Müftü Köksal, birbirinizi sevin, Din Görevlisi olduğunuzu hiçbir zaman unutmayın tavsiyesinde bulundu. Seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diyen Müftü Köksal’ın konuşmasından sonra seçime geçildi.
Katılımın çok olduğu genel kurul da oyların tamamını alarak ilçe başkanı seçilen Ahmet Sağlam, söz alarak genel kurula teşekkür etti. Vakfıkebir Diyanet-Sen yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Sağlam Başkan, başkan yardımcıları Nedim Atabaş, Adem Bir, Ahmet Kılıç, Rıdvan Açıkgöz.