Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi 27 öğrenci 3 Gezi Kolu Rehber Öğretmeni ile MEB tavsiyeli sinema filmi izlemeye gittiler.

Milli Eğitim Bakanlığının tavsiye ettiği "Deliler Fatih"in Fermanı" filmi Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi öğrencilerine gösterildi. 27 öğrenci 3 öğretmen eşliğinde gidilen film Lara Sineması"nda seyredildi.
Gezi Kulübü Rehber Öğretmenlerinden Hatice ULU :"Süper konu, süper film, süper oyunculuk! İzlediğim en iyi tarihi Türk aksiyon filmi" dedi.
Gezi Kulübü Rehber Öğretmeni Şuayip EYÜBOĞLU :"Filmi izlemeden önce acaba demiştim ama film başlangıcından itibaren inanılmaz sürükleyici ve bir o kadar etkileyiciydi. Filmin çekildiği Aksaray ilinin bu kadar güzel olduğunu film sayesinde görmüş olduk. Gerçekten emek verilmiş kaliteli bir film. İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum." dedi.
Gezi Kulübü Rehber Öğretmeni Şevket GÜRDAL:"Beklediğim gibiydi. Bana göre mükemmeldi. Kıyafetler, saçlar efsaneydi. Özellikle Suskun"un o dövüş sahnesi yok mu kelimeler kifayetsiz. Bir daha gidip izleyeceğim film. Sektörde bu gibi güzel tarihi çalışmalar devam eder umarım."dedi.