Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta ve Belediye Başkanı Muhammet Balta, ilçe müftülüğünün düzenlemiş olduğu kahvaltıda daire amirleri ve müftülük personeliyle bir araya geldi.


 
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Merkez Kur'an Kursu'nda düzenlenen kahvaltıya Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Gündüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, İlçe Nüfus Müdürü Gülüzar Ocak, Malmüdürü Ali Sevim, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Remziye Kuleyin, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu, Liman Başkanı Seyfettin İnan, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İsmet Bank ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz katıldılar.
 
İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal ile birlikte ilçe vaizleri, bazı din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticilerinin de iştirak ettiği tanışma ve kaynaşma amaçlı düzenlenen kahvaltı sonrası konuşan Kaymakam Mesut Yakuta, bu tür birlikteliklerin kurumlar arası dayanışma ve işbirliğine katkı sağladığını belirterek zaman zaman dönüşümlü olarak devam ettirilmesi gerektiğini söyledi. İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal da, başta Kaymakam Mesut Yakuta ve Belediye Başkanı Muhammet Balta olmak üzere tüm kurum amirlerine ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
 
Kaymakam ve beraberindekiler kahvaltılı sohbet toplantısının ardından bir de hatıra fotoğrafı çektirerek İlçe Müftülüğünden ayrıldılar.