Vakfıkebir Cumhuriyet Anaokulunda 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı kep giyme ve mezuniyet töreni velilerin katılımı ile okulun salonunda yapıldı.

 Vakfıkebir Cumhuriyet Anaokulu Okul Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, Okul Müdürü Nural Balta’nın açılış konuşması ile devam etti.  Anaokulu öğrencilerinin yılsonu kep giyme merasimi coşku içerisinde izlendi. Önümüzdeki yıl 1. sınıflı olacak olan anaokulu öğrencilerinin kep giymeleri ve mezuniyet belgelerini almaları veliler tarafından keyif ile izlenirken, törende duygulu anlar yaşandı. Okul Müdürü Nural Balta yaptığı konuşmasında şunları söyledi.
“6 YAŞ GRUBUNU UĞURLAMANIN HÜZNÜNÜ YAŞIYORUZ”
Balta; “Sevgili öğrenciler, değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz mezuniyet törenimize hoş geldiniz. Her başlangıcın bir bitiş noktası vardır bugün bu bitiş noktasındayız. Miniklerimiz küçük bedenleriyle, uykulu gözleriyle, bıkmadan usanmadan her gün muhteşem bir enerjiyle okula koştular. Okul hayatlarının en önemli adımlarından biri olan anaokulunu başarıyla bitirdiler daha önlerinde bitirecekleri birçok okulları var. Sevgili anneler babalar çocuğunuzu bize büyük bir heyecanla acaba alışabilecek mi kaygılarıyla teslim ettiniz bize emanet ettiğiniz değerli varlıklarınıza gücümüzün yettiğince önce sevgi ve ilgimizi daha sonra da bilgimizi sunduk. Eğitim yılı içerisinde yardım ve desteklerini esirgemeyen çocukların eğitimine katkıda bulunan anne ve babalara teşekkür ediyoruz. 6 yaş grubunu uğurlamanın hüznünü yaşıyoruz. Bizden ayrılıp mezun olan çocuklarımıza öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.
Vakfıkebir Cumhuriyet Anaokulu Mezuniyet töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.