AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu MHP Vakfıkebir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Orhan Burhan Baltürk ve parti yöneticileriyle bir araya geldi.

Geçtiğimiz ay kongresini yaparak yönetim kurulu ile birlikte göreve başlayan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Cumhur İttifakının diğer temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’ya MHP’yi ziyareti sırasında AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İl ve İlçe parti yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler. MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve yönetim kurulu üyeleri parti binasında ağırladıkları AK Parti İl Başkanı Mumcu’ya üzerinde “Cumhur İttifakı” yazılı meşhur Vakfıkebir ekmeği hediye ettiler.

“BİRİZ BERABERİZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin devlet ve millet için bütün şer odaklarına karşı birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Cumhur İttifakı olarak Trabzon da omuz omuza çalışıyoruz. Şer odaklarına karşı biriz beraberiz inşallah hep birlikte Trabzon’umuz için mücadele ediyoruz. Dün Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapanlar bugün bütün şer odakları ile birlikte hareket ediyor. Aynı şekilde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yol arkadaşlığı yapanlar bugün terörün siyasi uzantılarını evlerinde ağırlamaktan bahsediyor. Bize düşen bugün memleketimizin geleceği için Cumhur İttifakının birlikteliğine simge olmaktır. İlçe ziyaretleri kapsamında Cumhur İttifakı ortağı MHP İlçe Başkanlıklarını da ziyaret ettiğini belirten Başkan Mumcu; “Vakfıkebir ziyaretimiz kapsamında sizleri de ziyaret etmek istedik. Misafirperverliğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah Cumhur İttifakı olarak 2023 seçimlerine birlikte hazırlanacağız. İl ve ilçe yöneticilerimizle, teşkilatlarımızla ve partililerimizle bu süreci en güzel şekilde yürüterek 2023 seçimlerini kazanarak ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem bizim dönemimiz olacak. Türkiye’nin dönemi olacak. Türk dönemi olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

“CUMHUR İTTİFAKININ EN GÜÇLÜ OLDUĞU ŞEHİR”

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını belirten MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk; “Cumhur İttifakımızın güzel örneklerinden birine şahit oluyoruz. Saygıdeğer liderlerimizin önderliğinde kurulan Cumhur İttifakımız kapsamında güzel hizmetlere vesile oluyoruz. Bu kapsamda bizleri ziyaret etmenizden son derece mutlu olduk. Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler ortada. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için ittifakımızı daha güçlü tutmak zorundayız. Başkan Baltürk, Kongre ile AK Parti İl Başkanı seçilen Sayın Dr. Sezgin Mumcu ve yönetimine başarılar diliyorum. Cumhur İttifakı olarak Trabzon da ve Vakfıkebir ilçemizde en güzel sonuçları alacağız. Sayın İl Başkanım Mumcu’ya ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Türkiye’de Cumhur İttifakının en güçlü olduğu şehir olmak için birlikte çalışacak, omuz omuza bütün zillet ittifakına karşı mücadele edeceğiz. Memleketimizin ve milletimizin karşısında ne kadar güç varsa bugün zillet ittifakının içerisinde liderlerimize karşı mücadele vermektedir. Bizler de Trabzon il ve İlçe teşkilatları olarak Cumhur İttifakının en iyi temsilcileri olmak için büyük bir gayretle çalışacağız. Allah devletimizi ve milletimizi korusun, birlik beraberliğimizi bozmasın.” şeklinde konuştu.