Vakfıkebir İlçesi Hacıköy Mahallesinden Tarkan Çobanoğlu 20 yıl önce geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Üniversite Arkadaşları onu unutmayarak Hacıköy Mahalle Kabristanlığındaki kabri başında dualarla andılar.



Vakfıkebir İlçesi Hacıköy Mahallesinden Tarkan Çobanoğlu 20 yıl önce geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 2001 yılı mezunları olarak Tarkan Çobanoğlu’nu, sınıf arkadaşımızın vefatı üzerinden 20 yıl geçmesine nazaran kendisini unutmuş değiliz. Her yıl Hacıköy Mahalle Kabristanlığındaki kabrini ziyaret ediyoruz. Mekanı cennet olsun. Rahmetli Kardeşimizin ailesine de uğrayıp onlarında hatırlarını soruyoruz. Onlarında acılarını paylaşıyoruz dediler. Bu yıl yine mezarı başlındaki anma programının ardından Vakfıkebir çarşı mahallesi muhtarı Gökhan Bahadır’ın düzenlemiş olduğu iftar programıyla Türkiye’nin dört bir yanından anma programına katılan misafirler ağırlandı.
Muhtar Gökhan Bahadır, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen merhum Tarkan Çobanoğlu’nun sınıf arkadaşlarını ağırlamaya gayret ettik. Kendileriyle gurur duyduk. Sağ olsun var olsunlar. İlçemizin tarihi geçmişini kardeşlerimize anlatarak onlarında bilgilenmelerini sağladık dedi.