Vakfıkebir S.S. 1 Nolu Minibüsçüleri Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Çobanoğlu gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na yolcuların mağduriyet yaşamamaları için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Vakfıkebir S.S. 1 Nolu Minibüsçüleri Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Çobanoğlu; “Öncelikle tüm dünyada yaşanan koranaviris ile ilgili olarak ülkemizde de yapılan çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Bizlerde Vakfıkebir Minibüs Kooperatifi olarak halkımızın mağdur olmaması ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmesi için önlemlerimizi artırarak araçlarımızı belediyemiz ekiplerine hijyen temizliğini yaptırarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Bunun yanı sıra minibüslerimizdeki 16 kişilik yolcu kapasitesini 8 kişiye düşürerek yolcularımızın mesafe aralığına dikkat ve özen gösteriyoruz. Koronavirüs çalışmaları sebebiyle bir süreliğine nöbetçi araba sistemine geçmiş durumdayız. Her şeyin başı sağlık ilkesi ile yolcularımıza daha iyi ve sağlıklı hizmet vermek için mücadele ediyoruz.”
MİNİBÜSÇÜ ESNAFI OLARAK ÇOK MAĞDURUZ
Başkan Çobanoğlu, “Sabah 06:15 de Vakfıkebir’den hareket eden ilk aracımız Trabzon’dan en son 21:oo de çıkmaktadır. Halkımızın koronavirüs nedeni ile alınan önlemlere uymalarını istiyoruz. Ayrıca yolcularımızın bu sebeplerden dolayı yaşanacak mağduriyetlerinden dolayı anlayışlarına sığınıyoruz. Çobanoğlu, Minibüsçü esnafı olarak da çok mağdur durumdayız. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’ndan mağduriyetlerimizin ortadan kalması için sesimize kulak vermesini istiyoruz. Minibüsçü esnafı beklenti içerisindedir. Sorunlarımızın bir an önce çözülmesi ve mağduriyetlerimizin giderilmesini istiyoruz. Ülkemizin, ilimizin, ilçemizin ve tüm dünyanın sağlıklı bir şekilde yaşaması dileklerimizle tüm yolcularımıza sağlıklı ve mutlu seyahatler diliyorum dedi.”