CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe genelinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Ankara Milletvekili Murat Emir, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, sorunları yerinde dinleyerek çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundular. CHP heyeti Vakfıkebir ilçesinde Kebir Süt, Küçük Sanayi Sitesi, Fiskobirlik ve ilçe genelindeki esnafları ziyaret ettiler. CHP’nin ülkenin dört bir yanında vatandaşlarla birlikte olduğunu belirten Ankara Milletvekili Murat Emir, “Nerede bir sorun varsa biz çözüm önerilerimizle oradayız. Siyasi iktidarın kaderine terk ettiği vatandaşlarımızın yanındayız. İster erken, ister zamanında yapılsın ilk seçimde iktidarız dedi.”

“VATANDAŞIN YANINDAYIZ”

Ankara Milletvekili Murat Emir, Vakfıkebir ilçe ziyareti programıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahada, vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 3 günlük Karadeniz programımıza başladık. Trabzon’umuzun 18 ilçesinde vatandaşlarımızla buluşduk. Bu ziyaretler kapsamında bu gün 2 milletvekili olarak Vakfıkebir ilçemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlemek için buradayız. Biz ülkenin dört bir yanında vatandaşımızla bir aradayız. Nerede bir sorun varsa biz çözüm önerilerimizle oradayız. Siyasi iktidarın kaderine terk ettiği, unuttuğu, yoksulluğa ve hayat pahalılığına ezdirdiği vatandaşlarımızın yanındayız. Evet bu iktidar ülkemizi bir sorunlar yumağına çevirdi. Ama biz asla umutsuz olmayacağız. Türkiye bu tabloyu hak etmiyor. Vakfıkebir, bu sorunları yaşamayı hak etmiyor. Bu bozuk düzeni değiştirmek, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. İster erken, ister zamanında yapılsın ilk seçimde iktidarız dedi.

FINDIK ÜRETİCİSİ, YABANCI ŞİRKETLERİN İNSAFINA TERK EDİLMİŞTİR

Şu anda en büyük sorununun fındıktaki belirsizlik olduğuna işaret eden Milletvekili Erim, fındık hasat sezonunun yaklaşmasına rağmen taban fiyatının açıklanmadığına dikkat çekerek, "Fındık üreticisi, bu iktidarın elinde yabancı şirketlerin insafına terk edilmiştir. Bunun yanında neredeyse yeni hasat mevsimi gelmiş ama hala taban fiyatlar açıklanmamıştır. Sayın Genel Başkanımız açıkladı, biz Ordu'dan iktidara bir kez daha çağrıda bulunuyoruz: Üretici bahçeye girmeden fındık fiyatını 35 lira olarak açıklayın ve vatandaşımızın, çiftçimizin, üreticimizin alın terinin karşılığını verin" dedi.