Bölge Hastanesi konumunda olan Vakfıkebir Devlet Hastanesi bir uzman doktora daha kovuştu. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Cennet Hastanedeki görevine başladı.



Bölge Hastanesi konumundaki Vakfıkebir Devlet Hastanesi her gecen gün uzman doktor kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Hastanede görev yapan Uzman doktor kadrosunu yeni bir ismi daha katmanın mutluluğunu yaşayan hastane yetkilileri, bölge insanının da taktirlerini topluyorlar. Güçlü yönetim, doktor ve personel kadrosu ile 9 ilçeye Çarşıbaşı’ndan Tirebolu ilçesine kadar büyük bir bölgeye hitap eden Vakfıkebir Devlet Hastanesi her geçen gün kendini yenileyerek bölge insanına en güzel hizmeti vermek için caba harcıyorlar.
GENEL CERRAHİ UZMANI OP. DR. ÖMER CENNET KİMDİR?
1987 yılında Çankırı da doğan Op. Dr. Ömer Cennet, 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden (İngilizce) mezun oldu. 2012-2013 yılları arasında Çankırı/Eldivan Toplum Sağlığı Merkezinde TSM Hekimi ve 112 ASM Hekimi olarak çalıştı. 2018 yılında Hacettepe Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında Genel Cerrahi Uzmanlığı eğitimini aldı. Türk Cerrahi Derneğinin yeterlilik alanında ikincilik ödülü ve yeterlilik sertifikası bulunan Op. Dr. Ömer Cennet, halen Türk Cerrahi Derneği üyesidir. Laparoskopik /Minimal İnvazif Cerrahi (Kapalı Ameliyat), Kapalı Safra Kesesi/Kapalı Fıdık Ameliyatları, Onkolojik (Kanser) Cerrahi, Meme ve Troid Cerrahisi meslek uzmanlık dallarında bilgi ve deneyimi var.