Vakfıkebir İlçesi Fevziye Mahallesi Muhtarı Mustafa Afyon, 2019 yerel seçimleri sonrası birlikte göreve geldiği ekip arkadaşları ile birlikte mahalledeki eksikliklerin giderilmesi için yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2019 yerel seçimlerinin ardından mahalle halkının teveccühü ile muhtar seçilerek görevi arkadaşları ile birlikte devralan Muhtar Mustafa Afyon, mahallede eksik olan sorunların çözüme kavuşturulması noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

“ALLAH’IN İZNİYLE DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM”

Vakfıkebir İlçesi Fevziye Mahallesi Muhtarı Mustafa Afyon, 2019 yerel seçimleri ile birlikte göreve geldiği 3 yıllık görev süresinde yaptıkları başarılı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Muhtar Mustafa Afyon, “Görev süremiz içerisinde, Mahallemizde birlik beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar yaptık. Görevi devraldıktan sonra ilk olarak Fevziye Mahallesi Aşağı Camii yanındaki Bay Bayan WC ve lavaboları sıfırdan yeniledik. Merkezi bir alanda bulunan bu projemizle önemli bir sorunu çözmüş olduk. Mahallemizin önemli sorunlarından biriside yukarı camii yanında harabe halinde bulunan imameviydi. Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta Bey’in bize gönderdiği mimar ve mühendisle beraber imamevinde tatilat projesi çalışması yaptık. Çizilen projeye uygun olarak çalışmalarımıza başlayıp birinci sınıf malzeme kullanarak içini, çatısını, merdivenlerini mahallemizin değerli ustalarının özverili çalışmalarıyla tamamladık. Yurt dışında bulunan değerli bir abimizin öncülüğü ve destekleri ile dış kaplaması ve imamevinin altındaki misafirhanesi tamamlanmıştır. Allah’ın izniyle durmak yok, hizmete devam dedi.”

“SAHİL PARKIMIZIN YAPIMINA BU YIL İÇERİSİNDE BAŞLAYACAĞIZ” “SAHİL PARKIMIZIN YAPIMINA BU YIL İÇERİSİNDE BAŞLAYACAĞIZ”

“YOLUMUZA YENİ PROJELERLE DEVAM EDECEĞİZ”

Muhtar Afyon, “İmamevi sorunu çözüldükten sonra üçüncü büyük proje olarak mezarlık çalışmamızı başlattık. Fevziye Mahallesi Orta sokakta bulunan mezarlığın işciliğini, demirini bizler ve mezar sahipleri beraber üstlendik.75 metreküp beton dökerek mezarlığın etrafını sardık. İnşallah yakında betonun üstünü de tel çit ile döneceğiz. Bu çalışmamız tamamlandığında çevremizde örnek gösterilecek bir proje olacaktır. Bu büyük projelerin dışında camimizin ses sistemlerini, alttan ısıtma sistemini yeniledik. Ayrıca bir hayırsever abimizin masraflarını üstlenmesiyle aşağı camimiz minaresini çatısı ve dış cephelerini boyattık. Allahın izniyle durmak yok, yolumuza yeni projelerle devam edeceğiz. Şu ana kadar yapılan çalışmaların toplam maliyeti 800 bin TL’nin üzerindedir. Fevziye mahallemizin yollarında sıkıntılarımız vardır. Geriye dönük en az beton ve asfalt alan mahallelerden biriyiz. Diğer mahallelerle olan bu farkın kapanması için değerli büyükşehir belediye başkanımızın bize yardımcı olacağına inancımız tamdır. Mahallemizde yaptığımız çalışmalarda bize destek olan Belediye Başkanımız Sayın Muhammet BALTA’ya bütün hayırseverlerimize, mezarlıklar müdürü ve ekibine, Büyükşehir Belediyesine, Vakfıkebir Belediyesi Fen İşleri Müdürü ve çalışanlarına mahallemiz ve muhtarlığımız adına teşekkür eder saygılarımızı sunuyoruz dedi.”