Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile bu alanda özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank; taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirdiği organizasyonlar ile üreticilerle buluşmaya devam ediyor. Banka, Hasbahçe de iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren isimleri ile buluştu.


 
Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü'nü kuran DenizBank, bugün itibarıyla Türkiye'nin 81 ilinde bulunan tarım şubeleri, yerel ekipleri ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleriyle sektöre önemli oranda finansal destek sağlıyor.

 
DenizBank, milli mesele olarak ele aldığı tarım sektörüne Türkiye'nin her yerinde, uzmanekipleriylefinansaldesteksağlamanınyanısıratarımagönüldenbağlıbirkurumolarakçiftçimizinhayatına 17 yıldır kesintisiz temas etmeyi sosyal sorumluluğu olarak görüyor. Bu kapsamda her yıl iftar yemeği organizasyonları düzenleyen DenizBank, 15.05.2019 tarihinde Hasbahçe’de gerçekleşen iftar yemeğinde bölgede faaliyet gösteren üreticilerle bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine Vakfıkebir, Beşikdüzü, Tonya, Şalpazarı, Çarşıbaşı ilçe Tarım Müdürleri, Ziraat Odası başkanları ve Tarım Kredi kooperatifi yöneticileri katıldı.
 
“HER ZAMAN VE HER YERDE ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ”
 
İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank Şube Müdürü Mesut Siyah, tarımı milli mesele olarak gören, çiftçiye en yakın, ihtiyaçlarınıeniyianlayanbankaolmavizyonuylaçalışmalarınadevamettiklerinedikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten DenizBank Müdürümüz şöyle devam etti; “DenizBank olarak tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafıyla da yakından ilgileniyoruz. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizde bölgemizin tarıma yön veren isimleriyle bir araya gelmekten, Ramazan ayının bereketini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarımın bereketini paylaşmak, üreticimizin geleceğe umutla bakmasına destek olmak her zaman en öncelikli hedefimiz. Çiftçilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.”