2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Bünyesinde Büyükliman İlkokulunda açılan el sanatları sergisi görücüye çıktı.



Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Büyükliman İlkokulunda açılan el sanatları yılsonu sergisi açıldı. 23 Ekim2017 tarihinde 20 kursiyerle başlanılan kurs 31 Mayıs 2018 tarihinde son buldu. 20 kursiyerin el sanatlarının yer aldığı sergi görülmeye değerdi.
"EL SANATLARI SERGİSİNİ TAMAMLADIK"
Kurs Öğreticisi Melike Kamiloğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; El Sanatları alanında Dantel Aklez,  Antep işi Kanevice, Örgü bebekler (Tığ işi), Tül işi Anklezler kategorilerinde olmak üzere 20 kursiyer arkadaşımızla başladığımız kursumuzu hayırlısı ile tamamlamış bulunuyoruz. Kursumuza devam eden 20 kursiyer arkadaşımızın el emeği göz nuru ile hazırladıkları birbirinden güzel sanat eserlerini burada sergilemekten son derece mutluluk duyuyoruz. Özverili bir şekilde kursumuza devam eden kursiyer arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün kursiyer arkadaşlarımızın ortak talebi ise açılan kursların 6 aydan 9 aya çıkarılmasıdır. Kursların 9 ay olması için yetkililerden destek bekliyoruz. Ayrıca Büyükliman İlkokulu Müdürü Halim Şahin'e ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü M. Birol Yüksek'e bizlere sundukları imkânlardan dolayı kursiyer arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum." Dedi.
"MAHALLELERDE KURSLAR DEVAM EDECEK"
Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Birol Yüksek ise yaptığı açıklamada, "2017-2018 Eğitim Öğretim yılında mahallelerimizdeki tüm kurslarda yapılan çalışmaları kurs meskenlerinde sergilenecektir. Böylece kursiyerlerimizin tüm çalışmalarını sergileyip tanıtma imkanı daha iyi bulabiliyorlar. Bu vesile ile Halkımızın kurslara olan ilgisinin artacağını düşünüyoruz. Halk Eğitim Merkezimiz, her alanda her yerde kurslar tertipliyor. En son bildiğiniz gibi bütün gücümüzü diğer kursların yanında okuma-yazma seferberliği üzerinde yoğunlaştırdık. Ama diğer kurslarımız da son hızıyla devam ediyor. Bugün burada kursiyerlerimizin el emeği göz nuru yapmış olduğu çalışmalardan oluşan bir sergi açıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.