Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve Yönetim Kurulu üyeleri son "Valiler Kararnamesi'yle Trabzon Valiliğine atanan İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.



Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve yönetim kurulu Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan BGC Başkanı Gelleci, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak bölgedeki sorunların gündeme taşınması ve çözümü noktasında önemli bir işlev gördüklerini belirterek, “Büyükliman’ın sorunlarının çözümü için biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Cemiyet Başkanı Aydın Geleci yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra cemiyet tarihi hakkında bilgi vererek “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yapılacak olan etkinliğe Vali Ustaoğlu davet etti.
Onursal Başkan Hikmet Aksoy ise Vali Ustaoğlu’na kente bir “Basın Müzesi” kurulması konusunda talepte bulundu. Vali Ustaoğlu, öneriye sıcak baktığını belirterek, “Tabi bu konuda bir proje oluşursa biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Mali noktada çeşitli kurum ve kuruluşlardan destek sağlanır. Bu konuda bir sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum. Yer konusunda da bir çözüm bulunur diye düşünüyorum. Öncelikle bu konunun olgunlaşması gerekir.” dedi.
Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Aydın Gelleci, Onursal Başkan Hikmet Aksoy, Denetim Kurulu Başkanı Salih Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Oktay Gül, Mehmet Bülent Alp ve Hasan Bahadır; Vali Ustaoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.