Başkan Gelleci, “1946 yılında burulan ve kurulduğu günden itibaren Trabzon’un kalkınması ve gelişmesi için önemli bir misyon üstlenen Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin dün gerçekleşen Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.



Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gelleci, şöyle devam etti; Olağan genel kurulun olgunluk, birlik ve beraberlik içinde gerçekleşmesinden dolayı ayrıca memnuniyetimi ifade ederken bu sürece katkı koyan ve aday olan meslektaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Yeni yönetimin ülkemize ve Trabzon’umuza hayırlı hizmetler edeceğinden en küçük şüphem yoktur. Demokrasinin, insan hakları ve inanç özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılmasında, özgürlüklerin gelişmesinde daha kararlı adımların atılması için bizler de Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman katkı sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.
Yeni dönemde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti olarak ilçelerdeki gazeteciler cemiyetleriyle el ele vererek, Trabzon basını için güzel hizmetlere imza atmanızı bekliyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçilen değerli meslektaşım ve kardeşim Ersen Küçük ve Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti üyemiz Ahmet Kamburoğlu olmak üzere tüm yönetim ve diğer kurullara seçilen arkadaşlarımızı seçilmelerinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”