Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti üyeleri iftar programı düzenlediler.  İftar sonrası cemiyet merkezinde toplanarak durum değerlendirmesinde bulundular ve yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçtiler.



Büyükliman havzasını temsil eden ve cemiyet merkezi Vakfıkebir de bulunan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti 2006 Yılında kuruldu. Kurucu Başkan olarak duayen gazeteci Hikmet Aksoy 4 yıl boyunca BGC Başkanlığını sürdürdü.  2010 yılında BGC'nin yeni Başkanı Mehmet Bülent Alp seçildi. 2014 yılında yapılan cemiyet toplantısında Oktay Gül Büyükliman Gazeteciler Cemiyetinin yeni Başkanı olmuştu. Gül bu kutsal görevi 4 yıl boyunca başarılı bir şekilde sürdürdü.  Bu hafta yapılan toplantı sonunda Büyükliman Gazeteciler Cemiyetinin 4. Başkanı seçilen Aydın Gelleci geçmişte Mehmet Bülent Alp döneminde Başkan yardımcılığı görevinde de bulunmuştu. BGC Yönetim Kurulu üyelerinin görev dağılımı yaptığı toplantıda cemiyet başkanlığına Aydın Gelleci'yi seçerken başkan yardımcılığına Tuncay Hacıfettahoğlu’nu seçtiler. Yönetim Kurulundaki bütün arkadaşlarımıza ve yeni başkan seçilen Aydın Gelleci'ye görevlerinde başarılar diliyoruz.
Yeni yönetim şu şekilde oluştu. BGC Yeni Başkanı; Aydın Gelleci, Başkan Yardımcısı; Tuncay Hacıfettahoğlu, Sayman; Hasan Bahadır, Sekreter; Mehmet Bülent Alp, Üyeler; Muhammet Taş, Oktay Gül ve Ahmet Saraç
AYDIN GELLECİ KİMDİ?
Trabzon ili Çarşıbaşı ilçesi Yavuzköy nüfusuna kayıtlı olan Aydın Gelleci, 1 Şubat 1975 yılında doğdu. 24 yıldır Trabzon Basın Dünyasında tanınan ve Karadenizde Günebakış Gazetesi yazı işleri müdürü olan Gelleci evli ve 3 çocuk babası'dır.