Yasa gereği ilçelerin kongreleri tamamlanarak il kongreleri yapılacak. İl kongrelerinin ardından Büyük kurultay yapılacak. Bu yapılanma içerisinde Büyük Türkiye Partisi, Vakfıkebir ilçe kongresini yaptı. Vakfıkebir Büyükliman Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirilen ilçe Kongresine Trabzon İl Başkanı Gökhan Çakır, Giresun İl Başkanı Osman Anlaş ve partililer katıldı.

Eski Başbakan Tansu Çiller tarafından kurulan ve kurucu genel başkanlığa Hüseyin Durmaz’ın getirildiği Büyük Türkiye Partisi, ülke genelinde hızla teşkilatlarını oluşturmaya devam ediyor. BTP Vakfıkebir İlçe Başkanlığı'na ise Onur Yıldırım atanmıştı. İlçe teşkilatının oluşmasından sonra tek liste ile gidilen ilçe kongresinde Onur Yıldırım tüm delegelerin oylarını alarak ilçe başkanı seçildi.

“İLÇE KONGRESİ YAPILDI”

Büyük Türkiye Partisi, yasa gereği ilçe kongrelerini tamamlıyor. Trabzon da ilçe kongrelerini teker teker tamamlayan Büyük Türkiye Partisi İl kongresine hazırlanıyor. Vakfıkebir İlçe Başkanı Onur Yıldırım yaptığı açıklamada, İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresi de Ağustos ayı içerisinde gerçekleştireceklerini söyledi.

“TANSU ÇİLLER’E GİDECEKLER”

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Büyük Türkiye Partisi, ülke genelindeki kongrelerini tamamlandıktan sonra büyük kurultay yapacak. Yapılacak büyük kurultayda mevcut genel başkan Hüseyin Durmaz görevini Tansu Çiller’e teslim edecek. BTP Vakfıkebir İlçe Başkanı Onur Yıldırım, Ağustos ayının sonunda ülke genelindeki tüm kongrelerin tamamlanacağını ve tüm il ve teşkilat başkanlarının toplu olarak Ankara’da Tansu Çiller’in evinin önünde toplanacaklarını söyledi. Çakıroğlu, büyük kurultayın da Ağustos ayı sonunda yapılmasının planlandığını söyledi.

“BTP VAKFIKEBİR İLÇE YÖNETİM KURULU”

İlçe Başkanı: Onur yıldırım, Yönetim kurulu: Erman Uçar, Caner Al, Uğur Köse, Ercan Sağlam, Mehmet Birinci, Rıfat Can Uçar, Celil Günaydın, Taner Birinci, Fatih Birinci