Beşikdüzü ilçesi Doğu Gözaçan Parkı’nda düzenlenen tören, Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar yaptı.

GÜNAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GÜNAYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

“DEVLETİMİZİN ÇELİK BİLEĞİ, AZİZ MİLLETİMİZİN GÜVENLİĞİNİN TEMİNATIYIZ”

Müdür Bekar konuşmasında, “Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Kuruluş yıldönümü mutluluğunu yaşarken, bu mutluluğu bizimle paylaşma nezaketini gösteren siz değerli misafirlerimize şahsım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum teşkilatım adına hepinize şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımızın kuruluş tarihi olan 10 Nisan 1845 yılından bugüne kadar ülkemizin her bir karışında asayişin ve huzurun bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakar bir şekilde görev yapan tüm polis teşkilatı mensupları her yıl 10 Nisan’ı Polis Günü olarak kutlamaktadır. Bu sebeple refah ve huzurun temini için suç ve suçluyla mücadeledeki kararlılığıyla 7 gün 24 saat her an görevi başında olan Türk polis teşkilatı, devletimizin çelik bileği, aziz milletimizin güvenliğinin teminatı konumundadır. Büyük önder Atatürk’ün işaret ettiği onurlu ve güçlü medeniyet yolunda yürümek, milletimizin can ve mal güvenliğini korumak adına teşkilatımızın her kademesindeki görevlisi üstün bir sorumluluk anlayışı içerisinde yüksek bir itaat ve disiplin ile görevini en iyi şekilde yerine getirmiş ve getirmeye devam edecektir. Vatanı uğruna canını feda etmiş aziz şehitlerimizin ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, değerli emeklilerimiz ile halen görevleri başında olan mensuplarımızın şahsında fedakar ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Törene Belediye Başkanı Ramis Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, İlçe Jandarma Komutanı Arif Bozkurt, Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ertuğrul Karoğlu, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.

Buradaki törenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tebriklerin kabulü ile program sona erdi.