Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Vakfıkebir İlçesinde eğitim öğretim faaliyetini sürdüren BERFEY Çocuk Kreşi ve velilerinden Kızılay’a oyuncak yardımı.



Vakfıkebir İlçesinde eğitim öğretim veren BERFEY Çocuk Kreşi, Kızılay haftası nedeni ile okullarında kutladıkları Kızılay haftası etkinlikleri kapsamında öğrenci velileri tarafından Kızılay’a oyuncak yardımında bulunuldu.
Toplumun hemen her kesimi için projeler üreten, ihtiyaç sahiplerinin yıl boyu yanında olan Türk Kızılayı, toplanan oyuncakları ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracak olan Vakfıkebir Kızılay Şubesi’ne, BERFEY Çocuk Kreşi'nden de destek verildi.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kızılay yetkilileri, şöyle devam etti; "Kızılay Haftası dolayısı ile böyle bir farkındalık oluşturan BERFEY çocuk kreşine teşekkür ediyorum. Mali durumu uygun olan insanların satın aldıkları veya evlerinde kullanılabilir durumda olan kitap ve oyuncakları, onlar adına ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdığımız bu oyuncaklar içinde velilere teşekkür ediyorum. Hiç tanımadıkları bir çocuğu, bir kitap veya oyuncak ile mutlu etmek isteyen herkesi böyle örnek teşkil edecek çalışma yapmaya ve Kızılay’a destek vermeye davet ediyorum” dedi.
BERFEY Çocuk Kreşi sahiplerinden Ünal Sevinç'in yaptığı açıklamada; “Kızılay bizim gözbebeği kurumlarımızdan biri. Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamınsa kreşimizdeki öğretmenlerimiz ve çocuklarımız tarafından sosyal sorumluluk anlayışı ile farkındalık oluşturmak amacı ile Kızılay köşesi oluşturularak tüm çocuklarımızın etkilikle birlikte bilinçlenmelerini sağladık.” Dedi.