AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu’na, “Milletimize hizmet etme yolunda ve inandığımız değerler ışığında yeni kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu’na AK Partinin 7. Olağan kongresi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildiği AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’ne ilişkin değerlendirmede bulunan İlçe Başkanı Ahmet Uzun, muhteşem bir genel kurulu daha geride bıraktıklarını söyledi. 7. Olağan Büyük Kongremizde önemli mesajlar veren Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 2023 manifestosunu açıkladı. Teması “güven ve istikrar” olarak belirlenen kongrede, Türkiye’nin küresel güç olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine dikkat çekildiğini vurgulayan Başkan Uzun, “Milletimize hizmet etme yolunda ve inandığımız değerler ışığında yeni kadrolarımızla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Başkan Ahmet uzun, gerçekleştirilen kongreyle millete eşit hizmet etme noktasındaki bayrak yarışının kaldığı yerden devam ettiğini dile getirerek, şöyle konuştu: “Vakfıkebir teşkilatı olarak yeni döneme en iyi şekilde hazır olduğumuzu hem kendi kongrelerimizde hem de genel merkez kadın, gençlik ve en son ana kademe kongremizde gösterdik. “Ankara’da çok coşkulu ve heyecan dolu bir kongre gerçekleştirdik. Üst Kurul Delegelerimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve Yönetimleri, Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte Vakfıkebir’den kongremize dâhil olduk. Kar kış demeden, yağmur çamur demeden Vakfıkebir’den kalkarak 7. Olağan Büyük Kongremize teşrif eden tüm dava arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum. Ankara’da yaşadığımız coşku, AK Parti’mizin milletimize hizmet yarışındaki heyecan ve kararlılığının aslında en somut göstergesi. AK Parti, 2002’den bu yana Türkiye’de yaşanan değişim ve dönüşümün simgesi haline gelmiştir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki partimiz, eğitimden sağlığa, ekonomiden dış politikaya, sanayiden çevreye kadar hemen her alanda ülkemizin seviyesini yükselterek yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 7. Olağan Büyük Kongremiz, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun.

“VAKFIKEBİR TEŞKİLATI, PARTİSİNE VE LİDERİNE BAĞLILIĞINI HER FIRSATTA GÖSTERİYOR”

Vakfıkebir teşkilatının, partisine ve liderine güçlü şekilde bağlılığını her fırsatta gösterdiğini vurgulayan Uzun, “Bu sevgi bağının karşılığı olarak halen ilimizde ve ilçemizde merkezi yönetim desteğiyle birçok proje devam ediyor. Yatırımlar, pandemi sürecine rağmen devam ediyor.” ifadelerini kullandı. Başkan Uzun, Vakfıkebir teşkilatının kendiyle övüneceği, gurur duyacağı ve her zaman hatırlayacağı bir genel kurulu daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Kongremizde delegelerin tamamının oyunu alarak bir kez daha Genel Başkanımız olarak seçilen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la inandığımız yolda yürümeye ve 83 milyon vatandaşımıza büyük bir aşkla ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Vakfıkebir’den Ankara‘ya giden teşkilat üyelerine teşekkür eden Başkan Uzun, 7. Olağan Büyük Kongremizde yeniden Genel Başkan seçilen, dünya mazlumlarının gür sesi, Büyük ve Güçlü Türkiye ideallerimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, kongremizde MKYK, Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeliklerine seçilen tüm dava arkadaşlarımızı da yürekten kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Davamıza tutkumuz, inancımız ve milletimize olan sevdamızla, liderimizin yanında, inandığımız yolda birlik ve beraberlik içerisinde durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.