AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Ramazan bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını nihayete erdirerek, yeni umutlarla bir bayrama daha kavuştuklarını ifade eden Uzun “Mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz.  Bizi bu günlere ulaştıran Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bayramlarımız, geleneklerimiz ve göreneklerimizi yaşatmamıza vesile olan, içinde barındırdığı kardeşlik ve dostluk bağlarıyla bizleri asırlardır birbirimize bağlayan birleştirici bir güç olmuştur” dedi.

İlçe Başkanı Uzun sözlerini şöyle sürdürdü: “Her yıl büyük bir coşku ve sevinç içerisinde yaşadığımız Ramazan Bayramı bu sene evlerimizde bayram ziyaretleri yapmadan kutlamak zorunda kaldık. Bu alışık olmadığımız olağanüstü durumdan dolayı üzüntülüyüz. Bu bayramda bir yanımız buruk olsa da tüm dünyanın ve ülkenin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte, aile büyükleri ve akrabalarla yan yana gelemesek de gönülden gönle birbirilerine bağlı olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gönlümüzce kucaklaşamasak da, bayram coşkusunu gönüllerimizde yaşayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, Vakfıkebirli hemşerilerime hayırlı ve mutlu bayramlar diliyorum” dedi.