Vakfıkebir İlçesinin eski esnaflarından ve Topaloğlu Ailesinin büyüğü Mehmet Cemal Topaloğlu (92) son yolculuğuna uğurlandı.

Vakfıkebir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu,  Nüfus Müdürlüğü personellerinden Ali Naci Topaloğlu ve Ankara Dış Kapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktorlarından Hikmet Topaloğlu’nun babaları Mehmet Cemal Topaloğlu 92 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Merhum Mehmet Cemal Topaloğlu’nun cenazesi 14 Aralık 2020 Pazartesi günü Koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 11.00 de evinin önünde kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazeye TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Eski Milletvekillerinden Avni Akkan, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Muharrem Çimşit, Trabzon Kadastro Bölge Müdürü İrfan Hacımemişoğlu, STK temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.