Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Vakfıkebir de yeni açılan “Büyükliman Reklam’ı” ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.



Vakfıkebir İlçesinde bir süreden beri eksikliği hissedilen yeni bir işyeri hizmete girdi. Kemaliye Mahallesi Deniz Sokak Yavuz Selim Camii Altında “Büyükliman Reklam” adı adlında üç girişimci Ahmet Kamburoğlu, Tuncay Kadıoğlu ve Görkem Çakmak tarafından yeni bir işyeri hizmete girdi.
Işıklı-Işıksız tabela, Dijital Baskı, Cam ve Araç Yazıları, Pankart-Afiş, Araç Giydirme, LED tabela (Kayan Yazı), Işık Sistemleri ve Kompozit Cephe Kurulumu ile bölgede hizmete başlamıştır. Son sistem baskı makineleri ile hizmete başlayan Büyükliman Reklam’ı ziyaret eden Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”
Başkan Sağlam,” Salgın hastalıkla mücadele ettiğimiz zor ve sıkıntılı bir süreçden geçtiğimiz bu günlerde böylesine zor şartlarda üç girişimci kardeşimizin bir araya gelerek açmış oldukları bu işyerinin hayırlı olmasını ve bol bereketli kazanlar kazanmalarını diliyorum. Bizlerin hep söylediği “BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR” açıklamalarımızı bu arkadaşlarımız gerçekleştirmiştir. Ayrıca bölgemizin ihtiyacı olan güzel bir işe başladılar. İlçemizde bu alanda bir işyeri yok. Bu birlikteliğin örnek alınması gereken bir ortaklık olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bu birliktelikten dolayı kendilerini kutluyor, bol bereketli kazançlar diliyorum dedi.