Vakfıkebir İYİ Parti İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ve beraberinde Ekonomi ve Politikalardan sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Hacıahmetoğlu ile Büyükliman Postası Gazetesini ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na GİK üyesi Kuleyin’in kitabını hediye ettiler.

İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ve beraberinde Ekonomi ve Politikalardan sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Hacıahmetoğlu ile birlikte İYİ Parti GİK Üyesi Şükrü Kuleyin tarafından kaleme alınan ve bir süre önce yayınlanarak okuyucusu ile buluşan “ATASI TÜRK ATATÜRK” adlı kitabı ilçe genelinde ziyarete gittiği tüm kamu kurum ve kuruluşlarındakilere hediye ediyor. Bu kapsamda ziyaret ettiği Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na da kitap hediye ettiler.

Vakfıkebir İYİ Parti İlçe Başkanı Alpaslan Beşli yaptığı açıklamada; “Kitapseverleri, “Atatürk’le kısa, etkili, derinlikli, samimi, düşündürücü, yer yer sarsıcı ve kuşatıcı bir yolculuğa çıkmak isteyen her okuyucuya tavsiye edebileceğimiz önemli bir eser. İYİ Parti kurucusu ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyemiz Sayın Şükrü Kuleyin tarafından kaleme alınan bu önemli eser,  Atatürk’ün hatıralarını güncel yorumlarla yansıtırken, akıcı bir üslupla titiz bir seçkiye yer veriyor. Atatürk’ü çok yönlü anlatan kitapta, Atatürk’le arkadaşlık, dostluk, cephelerde silah arkadaşlığı ve yakın mesai arkadaşlığı yapmış kişilerin hatıra ve hatıratlarına da yer veriyor. Bir Atatürk okurunun, Atatürk'ün hatıralarını güncel yorumlarla yansıtışı. Coşkulu ve akıcı bir üslup.  Titiz bir seçki.  Kuşatıcı ve kucaklayıcı bir bakış açısı ile siz değerli okuyucularımızla buluşturuyoruz. Atatürk’ü anlamak ve yakından tanımak için bu kitabın muhakkak okunması gereken bir eser olduğunu belirtti.”

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise, Nazik ziyaretleri ve hediye edilen kitap için İYİ Parti İlçe Başkanına teşekkür etti. Atatürk sevdalısı herkesin okuması gereken önemli eser’i bizlerle buluşturan Sayın İYİ Parti kurucusu ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Sayın Şükrü Kuleyin’e teşekkür ediyoruz dedi.