8720 nolu numaradan SMS ile yapılan anket sonuçları kamuoyuna yansımaya başladı. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, % 86’lık başarı oranı ile ankete damga vurdu.



Geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde 8720 nolu numaradan SMS ile anket yapılarak vatandaşlara bulundukları yerleşim yerlerinde görev yapan Belediye Başkanlarını başarılı buluyor musunuz? Sorusu yöneltildi.
 Anket sonuçları yavaş yavaş kamuoyuna yansıyama başladı. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta anket sonucunda Trabzon’un en başarılı belediye başkanı olarak ankete damga vurdu.
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta kamuoyundaki genel kanıya göre görev süresi boyunca ilçeye tarihinin en büyük hizmetlerini kazandırıyor. Yapılan bu hizmetler 8720 nolu numaradan SMS ile düzenlenen ankete de yansımış. Anket sonucuna göre Vakfıkebir’de ankete cevap verenlerin  % 86’sı ‘Evet başarılı buluyorum’ yanıtını vermiş. Çok yüksek bir oranda halkın memnuniyetini kazanan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.