Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Belediye Meclisi Üyeleri, mahalle muhtarları ve bir önceki dönemde görev yaparak görevlerinden ayrılan muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Balta, seçimin ardından görevlerinden ayrılan muhtarlara plaket ve hediyeler vererek yaptıkları hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.



Vakfıkebir Ramada Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Seçim dönemi geride kaldı. Halkımız sandık başına giderek tercihlerini ortaya koymuştur. Bizler büyük bir aileyiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada birbirimizin acı ve tatlı günlerinde yanında olacağız. Aramızda kırgınlıklara, küskünlüklere yer vermeyelim. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirerek çok güzel hizmetlere imza attık. Ayrım yapmadan ihtiyacı olan her noktaya bir program çerçevesinde hizmet götürme gayreti içerisinde olduk.  İnşallah bundan sonrada birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu dönem halkımızın beklentileri doğrultusunda daha çok sosyal projelere ağırlık vereceğiz” diye konuştu. 
Toplantının ardından bir önceki dönemde görev yapan muhtarlara verilmek üzere Vakfıkebir Belediye Başkan Muhammet Balta tarafından hazırlatılan plaket ve hediyeler, yine Belediye Başkanı Muhammet Balta, Belediye Meclisi Üyeleri ve Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir tarafından verildi. Kendilerine yapılan bu jest karşısında oldukça duygulanan muhtarlar Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya teşekkür ettiler.