31 Temmuz 2021 Cumartesi günü KTÜ Atatürk Kültür Merkezi Salonunda yapılan Trabzon Arı Yetiştiricileri Birliği Genel Kurulunda iki aday’ın yarıştığı başkanlık seçimleri sonucunda Vakfıkebir’li hemşehrimiz Yusuf Aksoy ipi göğüsleyen isim oldu.

Başkan Yusuf Aksoy seçim sonrası yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. Aksoy, “31 Temmuz 2021 Cumartesi günü KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde yapmış olduğumuz, Trabzon Arı Yetiştiricileri Birliği 6. Olağan Genel Kurulunda yönetime seçilen, şahsıma ve ekibime teveccüh gösteren, başta üyelerimiz olmak üzere, gerek arayarak, gerek ziyaret ederek ve gerekse sosyal medya yoluyla tebrik eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Hedefimiz, üreticinin emeğini, tüketicinin lezzet ve kalitesini korumaktır. Bal tadında günler diliyorum dedi.”

Vakfıkebir ilçemizin sevilen simalarından biri olan ve dürüst, ilkeli, çalışkan ve mücadeleci kişiliği ile arı emekçilerinin haklarını en iyi şekilde savunacağına, geliştireceğine inancımız tamdır. Başkan Yusuf Aksoy ve yönetim kurulu arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.