MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, beraberinde Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve parti yöneticileri ile birlikte Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’ne gelişlerinde Başkan Aydın Gelleci, Başkan Yardımcısı Tuncay Hacıfettahoğlu ve Genel Sekreter Mehmet Bülent Alp tarafından karşılandılar. Ziyarete MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk,  il ve ilçe yöneticileri eşlik ettiler.

“BASIN CAMİASI OLARAK EKONOMİK ANLAMDA ZOR GÜNLER YAŞIYORUZ”

Hikmet Aksoy Lokalinde Cemiyetin tarihçesi hakkında bilgiler veren Başkanı Aydın Gelleci, Pandemi dolaysıyla cemiyetin faaliyetlerinin aksadığını ve Türkiye genelinde Trabzon ve Giresun olmak üzere iki ili kapsayan tek cemiyet olduklarının altını çizdi.

Başkan Gelleci,  Hem Trabzon hem de Giresun bürokrat ve siyasetçileriyle zaman zaman bir araya geliyoruz. Asıl hedefimiz Büyükliman Bölgesinin sorunlarını dile getirmek ve çözüm yollarına odaklanmak. Bu anlamda bütün ilçelerimizde basılan gazetelerimiz var. Ayrıca yazılı basının haricinde her ilçede aktif olan internet sitelerimiz var. Pandemi dolayısıyla bütün ülkede olduğu gibi bizim bölgemizde zor günler yaşıyoruz ve ayakta kalmak için büyük bir mücadele veriyoruz. Ben hepsine teşekkür etmek istiyorum. Çünkü böyle bir zamanda ayakta durmak gerçekten çok zor ve bu sorunlarında bir an önce çözülmesi gerekiyor. Böylesine bir ziyaret ve destekleriniz için MHP il ve ilçe teşkilatlarına teşekkür ediyoruz.  Gerek yazılı ve gerek internet medyasında hizmet veren bu meslektaşlarımıza desteleriniz olursa da ayrıca memnun oluruz dedi.

"BASIN OLARAK ÇOK ÜLVİ BİR GÖREVİ ÜSLENİYORSUNUZ"

Misafirperverliğiniz için ve basın olarak çok ülvi bir görevi üslendiğiniz için sizler teşekkür ediyoruz diyen İl Başkanı Tarım, çok zor şartlar altında bu işleri sürdürmenin ne olduğunu bilen bir kişi olarak uzun yıllar bu işlerin içerisinde oldum. Gerçekten gazeteleri yaşatmak kolay bir iş değildir ve başka desteklere de ihtiyaçlarınız vardır. Bizler ilçe Başkanımız Sayın Baltürk’e ziyarete geldik. Onun programı doğrultusunda da sizleri ziyaret ediyoruz. Partimizde Pandemi dolayısıyla yapamadığımız toplantılar ve görüşmelerden dolayı diri tutmaya çalışıyoruz. Özellikle il başkanlığına geldiğimiz günden beri alandan hiç geri çekilmedik. Çok çalışmak azminde olan bir yönetimimiz, teşkilatlarımız var. 2023-2024 çok uzun bir zaman gibi geliyor, bazen erken seçim diye tutturanlara söylemek lazım 3-4 sene erken seçim değimlidir. Alışmışlar 6 ayda bir veya her sene seçim yapmaya onun için 3-4 seneyi çok uzun zannediyorlar. 

Gezinmedik ve ye görüşmedik insan bırakmamaya gayret ettiklerine belirten Tarım, benim siyaset boyu hoşlanmadığım şey seçimler zamanı insanlara giderek “bunlar gene geldiler şimdiye kadar nerdeydiler” sözüne maruz kalmak benim çalışma refleksimi bozan bir olaydır. Milliyetçi Hareket Partisinin teşkilatları Şalpazarı’ndan Çaykara’sına seçimlerde alana çıktığı zaman şimdiye kadar neredeydiniz sözüne muhatap olmayacaklar. Ona göre bir çalışma içersindeyiz. Şu anda sistemli çalışıyoruz desek yalan olur. Şu an itibariyle yüzeysel olarak rutin olan olaylarla çalışıyoruz. Bu günkü ziyaretimizde rutin gelişmiştir. Biz her şeye varız ve çalışmaya çalışıyoruz. Okuyandan daha çok gezenin çok şey bildiğini düşünenlerdenim. Fakat öğrenmenin yaşı yok. Bunu ben bu gün bunu daha iyi anladım dedi.