Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, beraberinde İlçe Vaizi Osman Öztürk ve Murakıp Ömer Çınar ile birlikte ilçeye bağlı Ballı Mahallesi'ndeki engelli vatandaşları ziyaret etti.



İmam Hatip Mehmet Baştan'ın da iştirâk ettiği ziyaretler kapsamında İlçe Müftüsü Köksal; Zehra Yolcu, Halim Zaman, Seher Kopal, Fatma Baştan ve Havva Baştan adlı engelli vatandaşları ve ailelerini Ballı Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti.
İlçe merkezinde ve mahallelerde yaşayan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları ve yakınlarını, program dahilinde ziyaret eden İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, moral ve manevi destek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında, Ballı Mahallesi'nde ikamet eden engelli vatandaşlar; Zehra Yolcu, Halim Zaman, Seher Kopal, Fatma Baştan ve Havva Baştan'ı ve yakınlarını evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu, hâl ve hatırlarını sordu, sağlık durumlarıyla ilgili aile yakınlarından bilgi aldı. Kendileriyle yakından ilgilenip bir süre sohbet eden Müftü Köksal, herhangi bir ihtiyaç ve isteklerinin olup olmadığını da sordu. İlçe Müftüsü Köksal, engelli vatandaşlara Allah’tan şifâ, sabır ve metânet temennisiyle, yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diledi.
Kendilerine gösterilen samimi ilgiden memnun kalan engelli vatandaşlar ve yakınları, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal ve beraberindekilere teşekkür ettiler.