Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu’nun Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı ve okul aile birliği başkanı Sağlam yeni ekibi ile birlikte güven tazeledi.



Kongreye Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Akif Sarıyıldız, Vakfıkebir Öğretmenevi Müdürü Ahmet Altın, Kemaliye Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Çavdaroğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Sağlam öğretmenler ve veliler katıldılar.
Kongrede Okul Müdürü Mehmet Akif Sarıyıldız’ın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, bugüne kadar eğitim-öğretime her alanda destek olduklarını ifade ederek bundan sonrada destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Muhammet Balta, “Başarı için sadece okul yöneticilerinin veya öğretmenlerin gayreti yetmez. Bizler veliler olarak çocuklarımızı takip etmeli, okulumuza destek olmalıyız. Hep söylüyorum. İnsanlarımız aylık içtikleri sigaraların ücretinin toplamının üçte birini çocuğunun geleceği için okullara destek amaçlı verebilmelidir. Bu kurumlar hepimizin. Bu çocuklar hepimizin. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni seçilecek olan okul aile birliği yönetimine başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra sözalan Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Sağlam yıl boyunca yapılan faaliyetlerle ilgili olarak bilgiler verdi, okulun eksikliklerini gidermek için çok çalışacaklarını söyledi. Divan Başkanlığını Vakfıkebir Öğretmenevi Müdürü Ahmet Altın’ın yaptığı kongrede yapılan seçimler sonucunda Yusuf Sağlam Başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda; İsmail Çalış, Rasim Civil, Ali Batur ve Özer Aktaş görev aldı. Denetleme kurulu üyeliklerine ise Tuncay Hacıfettahoğlu ve Sadık Aydın seçildiler.