Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu bünyesinde hazırlanan 4 farklı projenin açılışı gerçekleştirildi. ” Kültür Sanat ve Tarih Müzesi, Organik Tarım Bahçesi, Kodlama Sınıfı ve Resim Sergisi” etkinliklerinin açılışı gerçekleştirilerek vatandaşların beğenisine sunuldu.



Okul bahçesinde yapılan açılış töreninde selamlama konuşmasını yapan Okul Müdürü Mehmet Akif Sarıyıldız, yapılan başarılı çalışmalarda kendilerini destekleyen İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta’ya, Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy’a Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Sağlam’a, Hayırsever İşadamları (Latifoğlu Yemek Şirketi )Davut Sağlam’a, (Yayla Tekstil) Hasan Yayla’ya, (Feyzoğlu Cam) Ahmet Sevinç’e, (Yunus Emre Kırtasiye ) Ersel Salih’e, yardımı olan herkese ve bu çalışmalarda emeği geçen tüm Atatürk Ortaokulu Öğretmenlerine ve katkıları olan herkese teşekkür etti.
Ayrı ayrı açılış kurdeleleri kesilerek, söz konusu projeler hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi alındı. Projeler ve Resim sergisi gezildikten sonra davetlilere ikramlarda bulunuldu.
Açılışa İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Daire amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.