Beşikdüzü ilçesinde yaşayan işitme engelli Tuncer - Elmas Burhan çifti ve kızları Ayşegül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler.



Görüntülü telefon bağlantısı kurulan işitme engelliler tercümanı aracılığıyla ve kızları Ayşegül'ün tercümesiyle Başkanla sohbet eden çift kendilerine gösterilen ilgi ve alaka dolayısıyla oldukça mutlu oldular.  İki çocukları olduğunu ifade Tuncer-Elmas Burhan çifti, “Vakfıkebir Belediye Başkanımızın engelli vatandaşlara verdiği değeri çok iyi biliyoruz. Daha öncede ziyaretine gelmiştik. Kendisini yeniden ziyaret ederek hem sohbet etmek hem de engelli insanlara verdiği değer dolayısıyla teşekkür etmek istedik. Başkanımız bizleri güzler yüzle karşılayarak yakından ilgilendi. Kendisinden Allah razı olsun. Başkanımızın engellilere gösterdiği ilgi ve alakanın herkese örnek olmasını diliyoruz” dediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve telefon aracılığıyla yapılan sohbet sırasında zaman zaman duygulu anlarda yaşayan Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Ben engelli demiyorum. Bizim için özel olan insanlarımıza özel insanlar diyorum. Onlar bizim için çok değerlidir. Tuncer ve Elmas Burhan kardeşlerimizin ziyaretinden son derece mutluluk duyduk. Kapımız her zaman kendilerine açıktır” diye konuştu.