'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' dolayısıyla, Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden bir grup, okullarını temsîlen ilçe müftülüğünü ziyaret etti.


 
Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Ömer Haliloğlu, beraberinde bir gurup öğrenci ile birlikte İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal'ı makamında ziyaret etti.
 
1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' dolayısıyla, Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni temsîlen gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal'a hediye takdiminde de bulunan öğrenciler, Müftü Köksal'ın ve şahsında müftülük personeli ve din görevlilerinin 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladılar.
 
İlçe Vaizi Osman Öztürk ve Ekrem Akbaş ile İlçe Murakıbı Ömer Çınar'ında hazır bulunduğu ziyarette öğretmen ve öğrencilere ikramda bulunan ve kendileriyle bir süre sohbet eden İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti. İlçe Müftüsü Köksal ayrıca; ziyaretçi grubun şahsında tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere selam ve muhabbetlerini de ileterek yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.