Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Futsal Takımı Erzincan İlinde yapılan Türkiye Grup Müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek yarı finale yükseldi.



Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi son yıllarda birçok alanda başarısından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle sportif alanlarda başarısını il dışına da taşımıştır. Takım sporları ve bireysel spor etkinliklerinde elde edilen birçok başarıya bugün futsal da eklendi. Geçtiğimiz dönem il birincisi olarak Trabzon´u bölge çeyrek final elemelerinde temsil eden Anadolu İmam Hatip Lisesi futsal takımı, güçlü rakiplerinin tamamını eleyerek Türkiye şampiyonluğu yarı final elemelerine katılma hakkı elde etti. Birkaç aydır beden eğitimi öğretmeni Selahattin Bayraktar´ın antrenörlüğünde müsabakalara hazırlanan Okul Futsal Takımı başarı merdivenlerini zorlanmadan çıkarken İlimize ve ilçemize de büyük gurur yaşatmaktadır.
Konu ile ilgili konuşan okul müdürü Sezgin Özdin, "Okul olarak mümkün olduğunca çok alanda etkinliklere katılmayı amaç edindik. Bu anlayışla katılım sağlanacak faaliyetleri belirleyerek disiplini de elden bırakmadan hazırlandık. Hazırlık sürecinde her zaman arkadaşlarımıza destek olduk. Gerek öğretmen arkadaşlarımız gerekse öğrencilerimiz ve personelimiz üzerine düşen görevleri eksiksiz yerine getirmektedir. Biz de, özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımıza desteğimizi verdik. Sonuçta böyle gurur verici başarılara ulaştık. Buralara gelmemizde bizlere destek veren tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra da bu tür başarılara ulaşma yolunda yılmadan çalışacağız. Öğrencilerimize ve iş arkadaşalarımıza böylesine güzel hatıralar bırakmak en büyük kazancımız. Verilen destekle gençlerimizin bizlere çok daha büyük sevinçler yaşatacağına inancımız sonsuz. Onların da gözlerinden öpüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
21Mart 2019 tarihinde Sinop İlinde yapılacak olan Türkiye Liselerarası Yarı Final Futsal Müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan okulumuza başarılar diliyoruz.
"ZORLU GURUP MAÇLARINDA ALINAN SONUÇLAR"
Vakfıkebir Anadolu İ.H.Lisesi: 2 - Rizespor Lisesi: 1
Vakfıkebir Anadolu İ.H.Lisesi: 6 - Tunceli Spor Lisesi: 3
Vakfıkebir Anadolu İ.H.Lisesi: 2 - Erzurum Spor Lisesi: 1
Üç İl spor lisesini yenerek büyük başarıya imza atan Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesini kutluyoruz.