31 Mart Yerel seçimleri sonrası Vakfıkebir AK Parti ilçe teşkilatları AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun Başkanlığında istişare toplantısı yapmak için bir araya geldiler.



Vakfıkebir AK Parti ilçe teşkilatları Ramada Otelde bir araya gelerek seçim sonrası değerlendirme ve kaynaşma toplantısı düzenlediler. Toplantıya AK parti İlçe Başkanı Ahmet uzun ve yönetimi, gençlik kolları ile kadın kolları üyeleri katıldı.
Toplantı sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Ahmet uzun; 31 Mart n yerel seçimlerinde ilçe teşkilatları olarak gösterilen başarı dolayısıyla teşekkür ederek başladığı konuşmasında göreve geldiğimiz beş aylık süre içersinde çok önemli seçim düzene yaşadık. Cumhur ittifakı olarak Vakfıkebir’de %64 oy oranı ile büyük bir başarı elde ettik. Bu seçimlerde hep birlikte teşkilat olarak anlımızın akıyla çıktık. Önümüzde dört buçuk yıl seçimsiz bir süreç var. Şimdi seçim sonrası yapacağımız hizmetlerin planlamasına geçiyoruz. İlçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kolları bir vücudun uzuvlarıdır. Birisi eksik olursa o vücut sakat olur ve gerektiği gibi hayatı sürdüremez. Bir bütün halinde çalışarak partimizi ilçemize layık olduğu yere omuz omuza taşıyacağımıza şüphem yoktur. Partimizin ilçemizde yaptığı yatırımlar sonucu yaşanan değişim ve dönüşüm hepimizin malumudur. Bizler yapılan bu yatırımları halkımıza daha iyi anlatmak düşüyor. Bıkmadan usanmadan gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Amacımız aslında memleket meselesidir ki şu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey sizlerin enerjileridir. Bundan önce olduğu gibi bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek anlımızın akıyla çıkacağız buna yürekten inanıyorum. Bu zamana kadar başarılı çalışmalarında bizleri temsil eden kadın kollarımıza, özellikle gençlik kollarımıza ki  kısa bir süre içersinde yeniden yapılanarak  bizlere destek vererek ilde bizleri çok iyi bir şekilde temsil etmiş, dolayısıyla ev ziyaretleri ve genç/çocuk doğum günlerinde kutlamalarıyla ilde rekorlara imza attılar. Kendilerini bir kez daha kutluyorum. Bu akşamki toplantımız seçim öncesi yapamadığımız tanışma ve kaynaşma toplantısıdır. Katılımlarınız için teşekkür ediyorum.
Yerel seçimler nedeniyle çok güzel ve seviyeli bir seçim süreci yaşadıklarını ifade eden gençlik kolları başkanı Abdulkadir Kasım, seçim sonuçlarımızın ilimize, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlık alemine hayırlar getirmesini diliyorum dedi.