Vakfıkebir İYİ Parti İlçe Başkanı Alpaslan Beşli, üzerinde Genel Başkan Meral Akşener’in isminin yazılı olduğu Meşhur Vakfıkebir Ekmeğini Akşener’e hediye ederek hoş geldiniz dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Trabzon da önce ilçe ziyaretlerinde bulundu. Akşener, Beşikdüzü Belediyesini ziyareti öncesinde Vakfıkebir İYİ Parti İlçe Başkanı Alpaslan Beşli tarafından üzerinde genel başkanın isminin yazılı olduğu meşhur Vakfıkebir ekmeğini kendisine takdim ederek hoş geldiniz dedi.

İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiyi Beşikdüzü ilçemizde karşıladık. Kendisine üzerinde isminin yazılı olduğu Vakfıkebir ilçemizin sembolü olan dünyaca ünlü meşhur Vakfıkebir Ekmeğimizi takdim ettik. Kendilerini bir sonraki Trabzon ziyaretleri sırasında muhakkak Vakfıkebir ilçemizde görmek ve ilçemizde ağırlamak istediğimizi kendisine ilettik dedi.

Başkan Beşli, Genel Başkanımız Sayın Merak Akşener hanımefendi ile yaptığımız kısa sohbette kendisine esnafımızın sorunlarından da bahsetme fırsatı bulduk dedi. Beşli, “Esnaflarımız yaklaşık olarak 9 aydır bandemi ile mücadele ediyor. Esnafımız ödemeleri noktasında zor günle geçiriyor. İktidar esnafını unuttu. Esnaf en fazla istihdam oluşturan alandır. Sanayicinin ürettiğini tüketiciye sunan insandır ve esnaf bir ülkenin gerçeğidir. Bir ülkenin bel kemiğidir ve bütün iktidarlar da esnafa önem verirler. Uzun bir zamandır kutuplaşma üzerinden oy alındığı için insanları birbirinin karşısına dikerek, çelişkiler üzerinden kavga edilerek oy alındığı için bunun kimseye faydası olmadığını kanaat getirdiklerini belirttik dedi.”

Başkan Alpaslan Beşli, Genel Başkanımızın bizim istek ve taleplerimizin karşısında bizlere verdiği yanıt ise, Amacımız sizlerin ayağına gelerek sorunlarınızı yakından dinleyip bunları ülke gündemine taşıyabilmek.  Önceden seçmenin bir albenisi vardı. Şimdi seçmenin hiçbir kıymeti yok. Bizim buralara gelip gitmemiz, umarım mevcut iktidar milletvekillerinin de ilgisini çeker de sorunlarınızla seçimden seçime değil yakından ilgilenirler” ifadelerini kullandığını belirtti.