Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Vaizi Osman Öztürk, Müftülük Engelli Koordinatörü Nurettin Karaca ve Mahalle İmam-Hatibi Ali Kılıç birlikte Akköy Mahallesi'ndeki engelli vatandaşları ziyaret etti.



Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün, hasta ve engelli vatandaşlara ve yakınlarına moral ve manevi destek ziyaretleri kapsamında, ilçe müftülüğü adına Vaiz Osman Öztürk, Müftülük Engelli Koordinatörü Nurettin Karaca ve Mahalle İmam-Hatibi Ali Kılıç ile birlikte Akköy Mahallesi'ndeki engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ettiler.
İlçe merkezinde ve mahallelerinde yaşayan hasta ve engelli vatandaşlarla yakınlarının ziyaret edilmesi programı kapsamında, ilçeye bağlı Akköy Mahallesi'nde ikamet eden, 45 yaşındaki zihinsel engelli Saniye Öztürk, 54 yaşındaki Ayşe Kılıç ile 56 yaşındaki işitme engelli Güşüşan Kılıç ve 85 yaşındaki görme engelli Sabri Yıldız'ı oturdukları evlerinde din görevlileriyle birlikte ziyaret eden Vaiz Osman Öztürk, engelli vatandaşlar ve yakınlarıyla bir süre sohbet etti, hâl ve hatırlarını sordu. Hasta ve engelli vatandaşlara bakan aile bireylerine moral ve manevi destek anlamında nasihatlerde de bulunan Vaiz Öztürk, engelli kişilerin toplumun ve engeli olmayanların bir imtihanı olduğunu vurgulayarak, onlara bakan ve ilgilerini esirgemeyen herkesin Allah nezdinde büyük sevâba nâil olacaklarını söyledi. Hasta ve engelli vatandaşlara Allah'tan şifâlar dileyen Vaiz Osman Öztürk, yakınlarına da kolaylık, sabır ve sağlık-âfiyet temennisinde bulundu.
Kendilerine gösterilen yakın ilgiden oldukça memnun kalan hasta-engelli vatandaşlar ve yakınları, İlçe Vaizi Osman Öztürk ve beraberindeki din görevlilerine teşekkürlerini ifade ettiler.