AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen esnaf ziyareti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen’in de katılımı ile gerçekleşti.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bayan esnaflara ziyaret gerçekleştirildi.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu; “AK Parti'nin yanında halkımız vardır, gücünü ve duasını halktan almaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmayı hedefliyoruz. Onların dertlerini ve isteklerini dinliyoruz. Vatandaşımızın görüşüne değer veriyoruz." ifadesini kullandı.

Başkan Asiye Kamiloğlu, “Ülkemizin 2023 hedeflerine ilerlemesi amacıyla halkımızın ve esnaflarımızın bu zor günlerde yanlarında olmak ve sıkıntılarını dinleyerek dertleşmek amacıyla ziyaret gerçekleştiriyoruz. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini dinliyoruz. AK Parti Vakfıkebir Kadın Kolları İlçe Başkanlığı olarak, İl Kadın Kolları Başkanımız Meryem Sürmen hanımefendi ve yönetim kurulu üyelerimiz ile esnaflarımızı ziyaret ettik, talep ve düşüncelerini dinledik. Allah'ın izniyle bu zor zamanları da yine birlikte aşacak ve özlenen güzel günlere kavuşacağız. AK Parti Kadın Kolları olarak ülkemizin 2023 hedeflerine adım adım ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam ediliyor" ifadelerini kullandı.