AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Ramazan ayının müjdecisi olan Regaip Kandilinin Müslümanlara huzur ve bereket getirmesini diledi.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Uzun mesajında şu ifadelere yer verdi: “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için dua edenlerin, dualarının kabul olduğu bir Regaip Kandiline daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günler vesilesiylebirbirimize kenetlenmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz. Dünya mazlumlarının güvenli sığınağı, yeryüzünde insanlık ve adaletin yegâne savunucusu ve temsilcisi ülkemizin ilerlemesinin önüne çıkarılan tüm engelleri aşarak, tarihi sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirebilmek için bugün birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için bir arada olalım. Salgınla mücadele ettiğimiz bu süreçte idrak edeceğimiz mübarek Regaip Gecesi’nde ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan salgından kurtulmak için dualarımızı eksik etmeyelim. Mevla’m bu gecenin yüzü suyu hürmetine salgın nedeniyle hastalananlara şifa verir.

Bu duygularla tüm hemşerilerimin ve tüm İslâm dünyasının mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”