AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Vekili Özer Aktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte tek tek şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek istek ve şikâyetlerini dinlediler. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, "Bizler bugün bu bayrağın altında gururlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunlar sizlerin çocukları, eşleri veya yakınları sayesindedir. Bundan dolayı sizler adına ne yapsak sözü bile olmaz" dedi.

Şehit ailelerine büyük önem verdiklerini belirten AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, "Bugün millet olarak huzur ve güven içinde bu kadar rahat bir hayat yaşıyorsak bundaki en büyük pay şehit ve gazilerimizindir. Kurtuluş Savaşı'ndan günümüze kadar birçok gencecik evladımızı şehit verdik. Bir o kadarda gazimiz var. Onlar hayatlarının baharında en güzel çağlarında bu vatan ve bizler için şehit ve gazi oldular. Onların geride bıraktıkları aileleri yani sizler bizlere en kutsal emanetlersiniz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili Özer Aktaş ise, şehit aileleri adına yapılan her türlü faaliyetlerin altına imza atmaya hazır olduklarını belirtti.