Vakfıkebir İlçesinin sevilen esnaflarından Saygın Balıkçılık Lokantası sahibi Yüksel Günaydın’ın eşi Fatma Günaydın’ın beyin ölümünün ardından ailesi organlarını bağışladı. Cenaze namazı yarın (28.04.2021) saat 14:00 de Vakfıkebir Çarşı mahallesi eski camisinde kılınarak, Beşikdüzü Sayvancıkköyü Mahallesinde aile mezarlığına defnedilecektir.

Vakfıkebir'de geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırılan ve oradan Trabzon’a sevk edilen Fatma Günaydın (60), yapılan tahlil ve tetkiklerde beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. Yoğun bakım ünitesine kaldırılan Günaydın, yaşam mücadelesini kaybetti.

Vakfıkebir İlçesinin sevilen esnaflarından Saygın Balıkçılık Lokantası sahibi Yüksel Günaydın’ın eşi ve Saygın Günaydın’ın annesi olan Fatma Günaydın (60), bir süre önce beyin kanaması geçirmişti. Geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahale ve tedavilere rağmen beyin ölümü gerçekleşen Fatma Günaydın’ın ailesi organlarını bağışladı.

Cenaze namazı yarın (28.04.2021) saat 14:00 de Vakfıkebir Çarşı mahallesi eski camisinde kılınarak, Beşikdüzü sayvancık köyü aile mezarlığına defnedilecektir.