Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, beraberinden AK Parti İlçe Başkanı Cafer Köroğolu ile birlikte Tonya-İskenderli Karayolunda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, beraberinden AK Parti İlçe Başkanı Cafer Köroğlu ile birlikte, büyük bir hızla devam eden ve Tonya'yı İskenderli üzerinden Beşikdüzü'ne bağlayacak olan Tonya-İskenderli Karayolu yol yapım çalışmasını yerinde inceledi.
Tonya için büyük bir önem arz eden yol için ilçe sakinleri uzun yıllar beklemişti. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın girişimleri ile yolun ihalesi yapılmış ve çalışmalar da başlamıştı. 2019 yılında tamamlanması planlanan Tonya - İskenderli yolunda herhangi bir aksama olmaması yüzleri güldürüyor.
Toplam maliyeti 84 Milyon TL olacak Tonya-İskenderli Karayolu'nun çalışmalarını yerinde inceleyen Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, "Tonya -İskenderli Karayolu'nu yerinde inceledim. Gördüklerim beni çok mutlu etti. Yolun genişliği ve çalışma hızı oldukça memnuniyet vericiydi.  Bu tarihi yolun ilçemize kazandırılmasında büyük katkısı olan Tonya'nın evladı Milletvekilimiz Sayın Salih Cora'ya teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Tonyalılar ise, devam eden çalışmalardan son derece memnun olduklarını ifade ederek, Milletvekili Salih Cora’ya minnettar olduklarını söylediler.