Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile birlikte, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti.


 
Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile birlikte, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ederek ilçede yapılması planlanan başta turizm projeleri olmak üzere bütün projeler masaya yatırıldı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Tonya’nın projelerine tam destek verdiğinin altını çizen Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel; "İlçemizin evladı Milletvekilimiz Sayın Salih Cora İle birlikte Türkiye'nin gururu İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, ilçemizin başta turizme projeleri olmak üzere bütün projelerini hayata geçirme noktasında ayrı bir destek veriyor. Hiçbir zaman desteğini bizlerden esirgemiyor.
Bu konuda Sayın bakanımız önderliğinde sayın milletvekilimizi gayretleriyle Tonya ilçemize inşallah turizm projeleri kazandıracağız. Kendisine ilçemiz adına bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca ilçemize hizmet noktasında büyük bir özveriyle çalışan bizlere ve ilçemize büyük desteği olan Milletvekilimiz Sayın Salih Cora’ya da çok teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun” şeklinde konuştu.