Tonya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Adayı Osman Beşel, “Hemşehrilerimiz tevazumuzu, samimiyetimizi ve gayretimizin farkında ve bize destek oluyor. Allah razı olsun Tonya bize güveniyor. İlçemiz için bir proje varsa onu bizim yapacağımızdan emin” dedi.



BÜYÜK BİR TEVECCÜH İLE KARŞILAŞIYOR
 
İlçesine sevdalı ve hemşehrilerine hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan ve gönül belediyeciliği anlayışı ile Tonya’da çok önemli hizmetlerde bulunan AK Parti Tonya Belediye Başkan Adayı Osman Beşel, gittiği her yerde halkının da büyük teveccühü ile karşılaşıyor.
 
HEMŞEHRİLERİMİZLE GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ YAPTIK
 
Tonya’yı kalkındırmak ve hemşehrilerinin daha refah yaşam koşullarına kavuşmasını herşeyin üstünde gören Osman Beşel, “Bize güvenen ve büyük bir destek veren Tonya’lılara karşı sorumluluğumuz var. Seçilirsek onları hizmetlerin en iyileri ile buluşturmak bizim en asli görevimizdir. İlçemizin, hükümetin nimetlerinden daha çok faydalanması ve kalkınmasını sürdürmesi için hemşehrilerimiz ile gönül birlikteliği yaptık. Hemşehrilerimiz tevazumuzu, samimiyetimizi ve gayretimizin farkında ve bize destek oluyor. Bundan önce yaptıklarımızı bundan sonra yapacaklarımızın fragmanı olarak görüyor. Onlara çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 
BU TOPRAKLARA KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR
 
Doğduğu ve yaşadığı topraklara karşı sorumluluk hissederek bugüne kadar görev yaptığını ve bundan sonra da bu görev bilinci ile devam edeceğini vurgulayan Beşel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hemşehrilerimizin talep ve istekleri, ilçemizin de ihtiyaçları ve gelişimi için yarım kalan projelerimizi tamamlamak ve bunlara yenilerini eklemek için yeniden göreve talibiz. Bize güvenen ilçemizin değerli insanlarına mahcup olmamak için çok çalışıyoruz, çok çalışacağız. Allah razı olsun Tonya bize güveniyor. İlçemiz için bir proje varsa onu bizim yapacağımızdan emin.”