Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’i makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.

Ziyarette, Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği yöneticileri yaptığı açıklamada; “Bizbize sahne sanatları işbirliği ile kanserde erken teşhisin önemini anlatan tiyatro oyunumuz halkımızla buluştu. Oyunumuz Türkiye turnesine Trabzon’dan başlayacak. Yazarı, yönetmeni ve oyuncularının Trabzonlu olması oyunun önemini Trabzon için ikiye katlıyor. Bu sosyal sorumluluk projesinde bizleri misafir eden Tonya kaymakamı; Osman Sayılır'a, Tonya Belediye başkanı; Osman Beşel'e katkılarından ve desteklerinden dolayı Kanserle mücadeleyi destekleme derneği Sahne sanatları genel koordinatörü; Mehmet Cihan, Bizbize sahne sanatları Genel yönetmeni Ersoy Temelli ve tiyatro sanat danışmanı; Makbule Tuncer olarak teşekkür ederiz” dediler.
Belediye Başkanı Osman Beşel de, Kanserle Mücadele Destekleme Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.