Türkiye üçüncüsü olan Tonya Hoşarlı İlkokulu üçüncü sınıf öğrencisi Emine Aydın, İstanbul’da düzenlenen törende ödülünü aldı.


 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının düzenlediği “Enerji Verimliliği” konulu yarışmada, Türkiye üçüncüsü olan Tonya İlçesinde, Hoşarlı ilkokulu üçüncü sınıf öğrencisi Emine Aydın, İstanbul’da düzenlenen törende ödülünü aldı.
Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen ödül törenine Hoşarlı İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi Emine Aydın, Okul Müdürü Cemil Yardım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş ile birlikte katıldı.
Törende Türkiye üçüncüsü olan Emine Aydın’a laptop ve para ödülü verildi. Ödül törenine katılamayan Aydın’ın öğretmeni İnci Sağlam Tahmazoğlu’nun Laptop ve teşekkür belgesini, okul müdürü Cemil Yardım aldı.
Tören sonrası Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş yaptığı açıklamada: “Ocak ayında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının düzenlediği “Enerji” konulu yarışmada Türkiye üçüncüsü olan Emine Aydın öğrencimiz büyük bir başarıya imza attı. Bugünde düzenlenen ötül törenine katıldı. Bu büyük başarıyı elde eden öğrencimiz Emine Aydın’ı, öğretmeni İnci Sağlam Tahmazoğlu’nun ve okul müdürümüz Cemil Yardım’ı tebrik ediyorum. Öğrencimiz Emine Aydın büyük bir başarıya imza atarak, ilçemizin gururu olmuştur” şeklinde konuştu.