Teşkilatının yeni adresi Kürtün Caddesi üzerinde bulunan binanın iki katını bir süre önce kiralayan ve restore ederek modern bir görünüme kavuşturan AK Parti Tonya Teşkilatı artık 400 metrekarelik bir parti merkezinde faaliyetlerini sürdürecek.



Yaklaşık 3 ay süren restorasyon çalışmaları ile son derece modern bir görünüme kavuşan AK Parti Tonya Teşkilatı’nın yeni binası ilçeyi ziyaret eden Trabzon Milletvekili Adayları tarafından da oldukça beğenildi.
Trabzon’daki AK Parti ilçe teşkilatlarının hizmet verdiği binalar arasında en çok beğenilenlerin arasına şimdiden giren yeni binada 150 kişilik toplantı ve konferans salonu da hazırlandı. Tonya’da AK Parti’nin modern yüzü olan yeni bina için İlçe Başkanı Cafer Köroğlu, “Yeni binamız teşkilat mensuplarımıza yeni bir heyecan katmıştır. Modern bir binaya kavuştuk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için yeni adresimizde Seçim Koordinasyon Merkezi’ni oluşturarak çalışmaya başladık. Hem Tonya hem Trabzon hem de ülkemiz için hayırlı olsun.” dedi.