Bölgesel Amatör Kümedeki temsilcilerimizden Tonya Doğanspor yeni sezon hazırlıklarına Vakfıkebir İlçe Stadyumunda yaptığı antrenmanla başladı.



Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili düşüncelerini dile getiren Tonya Doğanspor Teknik Direktörü Orhan Tetik, “Hedefimiz Büyükliman Yöresini 3. Ligle buluşturmaktır. İddialı bir kadro oluşturabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.  Yaptığımız transferlere ilaveden birkaç mevkide eksikliklerimiz var. Onları da kısa bir zaman içerisinde tamamlayarak sezona hazır bir şekilde girmek istiyoruz.
Kampa kadar kadromuzu oluşturacağız. Bu lig ekonomik anlamda yöneticileri yoran meşakkatli bir lig. Bu sezon şampiyon olarak 3. Lige çıkmak, Trabzon’a yeni bir profesyonel takım daha kazandırmak en büyük amacımız. Yöremizin de profesyonel takım hasreti var. Bu hasreti de sonlandırmayı hedefliyoruz. Kulüp Başkanımız Zafer Cora ve bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum.  Gerçekten bu zor dönemde taşın altına ellerini değil gövdelerini koydular. Bizde onları mahcup etmemek için çok çalışacağız” diye konuştu.Tonya Doğanspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 24 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde Ürgüp’e giderek kampa girecek.