Tonya Doğanspor ligde istediği sonuçları alamayarak, bir puanla son sırada bulunan Torul Belediye’yi sahasında ağırladı.


 
SAHA: Vakfıkebir Stadyumu
HAKEMLER: Erdal Yılmaz***, Sinan Akdeniz***, Abdulkadir Aygün***
TONYA DOĞANASPOR:  Adem***, Murat Kan***, Erdinç**, Murat Yetimhellaç***, Miraç**, Burak***, Mesut***, Serkan*** (Dk.87 Oğuzhan*), Mahmut Emin**, Erkan*** (Dk.83 Ali**), Vedat*** (Dk.75 Berkay**)
TORUL BELEDİYE GENÇLİKSPOR: Arif**, Azmi Toprak**, Halil İbrahim** (Dk.62 Hacı Hakan*),  Mustafa Aydoğan** (Dk.70 Ahmet Mert*), Hasan Hüseyin**, Furkan**, Taner**, Kazım**, Hikmetullah**, Kemal**, Hasan**
GOLLER: Dk.36 Azmi Toprak (Torul Belediye), Dk.37 Vedat, Dk.61 Mesut (Tonya Doğanspor)
 
ADEM’İN KURTARIŞI KIRILMA ANIYDI
Tonya Doğanspor ligde istediği sonuçları alamayarak, bir puanla son sırada bulunan Torul Belediye’yi sahasında ağırladı.
Büyükliman Yöresi’nin BAL Ligindeki temsilcisi Tonya Doğanspor rakibinin ligdeki sıralamasına bağlı olarak yaşanan konsantrasyon eksililiğinden olsa gerek müsabakaya istediği gibi başlayamadı.
İlk yirmi dakika orta alan mücadelesi şeklinde geçse de Torul Belediye daha etkili ataklar geliştirerek gol fırsatları yakaladı.
Yirmi dakikadan sonra Tonya Doğanspor oyuna ağırlığını koyarak Vedat, Serkan ve Erkan ile tehlikeli ataklar geliştirdi, önemli gol fırsatları buldular.
Ancak golü bulan taraf Torul Belediye oldu. Tonya Doğanspor cezalanı içerisinde yaşanan karambol de  Avni Toprak bu sezon takımının ilk golünü atarak Torul Belediye’yi 1-0 öne geçirdi.
Tonya Doğanspor bir dakika sonra ilk yarının etkili ismi Vedat’ın attığı golle skora dengeyi getirmeyi başardı. 
İkinci yarının başında Erkan’ın kafa vuruşu rakip kale direğinden döndü.
60. dakikada ise maçın kırılma anını yaşadık.  Furkan’ın cezalanı içerisinde yaptığı vuruşta muhteşem bir kurtarış yapan Tonya Doğanspor Kalecisi Adem takımını ayakta tuttu. Bu pozisyondan hemen sonra Tonya Doğanspor Mesut’un cezalanı dışından attığı muhteşem golle öne geçti.
Daha sonra da oyunun kontrolünü hiç kaybetmeden kazanmayı başararak ikinci yarıda oynadıkları güzel futbolla çok değerli bir üç puanı hanelerine yazdırdılar.
Tonya Doğanspor’dan Serkan ve Mahmut Emin sahanın en iyi oyuncularıydı.
            Torul Belediye takım olarak ilk yarıda iyi bir futbol oynamalarına rağmen ikinci yarıda oyundan düştüler. Ancak ilerisi için olumlu sinyaller verdiler. Bulundukları sıralamadan kısa bir zaman içerisinde çıkacaklarını düşünüyorum.