Kendi sahasında oynadığı maçlarda oldukça başarılı sonuçlar alan Tonya Doğanspor deplasmanda oynadığı şansız maçlar sonucunda aldığı mağlubiyetlerle sıralamada bir türlü istediği yere çıkamadı.
 
SAHA: Vakfıkebir İlçe Stadyumu
HAKEMLER: CihadSizer***, Burak Taştemel***, Alperen Kümbet
TONYA DOĞANSPOR:  Adem***, Murat Kan ***Dk.78 Burak Yılmaz**), Eren***, Murat Yetimhellaç***, Barış***, Oğuzhan***, Serkan*** (Dk.82 Mücahit**), Mahmut Emin***, Burak Baba***, Vedat*** (Dk.86 Mustafa*), Erkan***
HOÇVANSPOR: Mahir**, Volkan**, Can**, Mücahit**, Hakan** (Dk.76 Emre*), Muhammed Gökhan** (Dk.88 Eyyüp*), Barış**, Muhammet Gaffar**, Adem** (Dk.69 Yusuf*), Hasan**, Lokman**
GOLLER: Dk.40 Oğuzhan, Dk.54 Burak Baba, Dk.61 Serkan, Dk.76 Erkan (Tonya Doğanspor), Dk.45 Adem (Hoçvanspor)
 
 
İYİ OYUN RAHAT GALİBİYET
Kendi sahasında oynadığı maçlarda oldukça başarılı sonuçlar alan Tonya Doğanspor deplasmanda oynadığı şansız maçlar sonucunda aldığı mağlubiyetlerle sıralamada bir türlü istediği yere çıkamadı.
Sahada verdiği mücadele ve oyun olarak rakibine sağladığı üstünlükle bu maçı kazanmak istiyorum mesajını net bir şekilde verdi.
Müsabakaya oldukça iyi başlayan temsilcimiz baskılı oyununu Oğuzhan’ın cezalanı dışından attığı muhteşem golle süsledi.
İlk yarının son anlarında yenen golün ardından rakip kulübedeki oyuncuların hoş olmayan hareketleri ortamı gerdi.
Ancak yaşanan bu gerginlik Tonya Doğanspor’lu oyuncuların motivasyonunu daha da artırdı.
İkinci yarıda ilk yarıda oynadıkları oyunun üstüne çıkarak çok net pozisyonlar yakaladılar.
Önce cezalanı içerisinde yaşanan karambol de Burak’ın, daha sonra yine cezaalanı içerisinde yaptığı düzgün vuruşla topu ağalara gönderen Osman’ın attığı goller rakibin direncini iyice düşürdü.
Günün çalışkan ismi Erkan’ın golü ise pastanın kreması oldu.
Tonya Doğanspor kadro olarak da çok üstün olduğu Hoçvanspor karşısında haklı ve net bir galibiyet alarak ligdeki iddiasını sürdürdü.
Tecrübeli oyuncu Barış’ın ilkonbirdeki yerini alması takıma ayrı bir güven getirdi. Kötü oynayan oyuncunun olmadığı Tonya Doğanspor’da günün en iyi oyuncusu Oğuzhan’dı. Yine Murat Kan, Erkan, Serkan ve Vedat’ı da çok beğendiğimi ifade etmeliyim.
Tonya DoğansporVakfıkebir’de güzel futbol oynayarak kazanıyor. Ancak içeride alınan değerli üç puanların daha da değer kazanması için deplasmanlardan da puanların kazanılması şart.